Winkelwagen (0)
Nederlands nl
  • English en
  • Deutsch de
  • français fr
  • Nederlands nl


Dosering

Hoeveel C60 wordt er doorgaans gebruikt?

Wanneer men spreekt over de dosering van koolstof 60 die over het algemeen wordt gebruikt, is het belangrijk om dat te onthouden iedereen is uniek. Dit betekent dat de exact juiste dosering afhankelijk is van een veelvoud aan factoren zoals: lichaamsgewicht, leeftijd, doelstellingen en reguliere voeding.

Standaard aanbevolen dagelijks gebruik van C60

Hoewel de natuurlijke variatie per individu behoorlijk significant kan zijn, is de algemene aanbeveling vastgesteld op 5 ml C60-olie per dag wat goed is voor 4 milligram koolstof 60. Deze dagelijkse aanbevolen dosis is grotendeels gebaseerd op eerder onderzoek naar toxiciteit en wordt beschouwd als een veilige dosering voor volwassenen (onafhankelijk van de unieke individuele factoren). Een onderzoek bij zoogdieren dat de toxiciteitsniveaus van C60 probeerde te bepalen, toonde aan dat zelfs bij niveaus van meer dan 2 ml / kg lichaamsgewicht geen toxiciteit werd waargenomen. Om dit in perspectief te plaatsen: dit is 40 keer de aanbevolen dosering voor een gemiddeld persoon.

Dosis: Hoe (en wanneer) C60 te gebruiken

Als u weet welke dosering u wilt gebruiken, is de volgende stap om uit te zoeken hoe u dit moet doseren. C60-olie kan op verschillende manieren worden ingenomen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om een pipet te gebruiken (inbegrepen in je Natural C60-doos), anderen geven er de voorkeur aan om een theelepel te vullen, terwijl sommigen zelfs rechtstreeks uit de fles drinken. De onderstaande tabel toont de algemene richtlijnen voor verschillende gebruikte items. Verder wordt aangeraden om C60-olie 's ochtends op een lege maag te consumeren. De theorie leert dat de lever in deze toestand het beste functioneert en een realistische verwachting zou zijn dat dit de opname van koolstof 60 door het lichaam zou kunnen bevorderen.

Tool Inhoud
Pipet (vol) ± 5 ml
Pipet (deel voor de bolling) ± 1 ml
Theelepel (gemiddelde theelepel.) ± 5 ml

 

Pipette dosing

Aanpassen en experimenteren: hoe u kunt differentiëren op basis van uw unieke behoeften

Dosering op basis van lichaamsgewicht is de eenvoudigste en meest gebruikelijke aanpassing bij de inname van C60-olie. Aangezien eerdere studies zijn gebaseerd op kleinere zoogdieren dan mensen, moet men een aantal aanpassingen doen om een ​​schatting te kunnen maken met betrekking tot dosering voor mensen. In plaats van een lineaire vertaling, gebruiken wetenschappers meestal allometrische conversies om de inname van voedsel aan te passen aan het lichaamsgewicht. Op basis van deze conversie geeft onderstaande tabel enkele richtlijnen voor het aanpassen van de C60-inname op basis van het lichaamsgewicht.

Naast lichaamsgewicht, zoals besproken in de inleiding, kunnen ook andere persoonlijke factoren een rol spelen. Gezien de nieuwheid van Carbon 60 is het moeilijk om specifieke richtlijnen te geven voor elk van deze mogelijke factoren. We stimuleren je om je eigen onderzoek te doen, zowel op internet als bij persoonlijk gebruik. Zoals altijd zijn wij zeer benieuwd naar uw mening / bevindingen.

Kilogram lichaamsgewicht Dagelijkse inname van C60-olie Theelepel
40 2,75 ml 3/4
50 3,25 ml 3/4
60 4,00 ml 1
70 4,50 ml 1
80 5,25 ml 1 1/4
90 5,75 ml 1 1/4
100 6,50 ml 1 1/2
110 7,00 ml 1 1/2
120 7,75 ml 1 3/4

Voor gewicht gecorrigeerde dagelijkse C60-inname op basis van allometrische schaalverdeling

Dosisgerelateerde bijwerkingen

Hoewel de bijwerkingen van de inname van C60 over het algemeen zeer minimaal / mild zijn, is een effect dat zo nu en dan gemeld wordt milde hoofdpijn gedurende de eerste dagen van gebruik. Dit is een indicatie dat de startdosering te hoog is. Mensen van wie het lichaam relatief onbekend is met een hoog gehalte aan antioxidanten, hebben in sommige gevallen enkele weken nodig om zich aan het nieuwe dieet aan te passen. Mensen met een relatief gezond voedingspatroon ervaren echter zelden dosisgerelateerde bijwerkingen na het starten van de inname van Carbon 60.